Over ons

De Technisten beschikken over de technische expertise die u zelf niet in huis hebt of waar u nu tijdelijk extra ondersteuning in nodig heeft. Onze Technisten beschikken over de gewenste kennis en bagage en zijn zeer gemotiveerd hun project tot een goed einde te brengen. Of het nu gaat om een administratief medewerker, een bouwvakker, monteur, lasser, heftruckchauffeur, tekenaar, schilder of een werkvoorbereider, onze medewerkers hebben allemaal ruime ervaring in de technische sector.

Ons team

Techniek is fascinerend en vol innovatie maar niet mogelijk zonder vakmensen. Dat is waar wij om de hoek komen kijken. Wij weten dé match te maken tussen uw technische vacature en de geschikte Technist.

Anton van der Bij
Anton van der Bij

Directeur

Sophia Kastermans
Sophia Kastermans

Marketing manager

Karin Drost-Welp
Karin Drost-Welp

Administratief medewerker

Esther Petersen
Esther Petersen

Administratief medewerker

Ineke van Doorn
Ineke van Doorn

Assistent recruiter

Wanneer ben je een technist?

Je bent een technist zodra je bij ons aan de slag gaat. Je bent een technist als je nog beter kan presteren d.m.v. van de persoonlijke begeleiding door onze vaste intercedent. Je bent een technist als je huidige situatie misschien niet voldoende voor je is en jezelf graag zou willen ontwikkelen. Wil je een niveauverhogende opleiding? Wil je een cursus volgen die gericht is op je persoonlijke ontwikkeling? Of een vakinhoudelijke training? Alles is bespreekbaar. Als je kansen grijpt, als je kansen creëert, dan ben je een technist.

Certificeringen

VCU

Techniek wérkt voor jou!

Onze slogan "Techniek wérkt voor jou!" is geregistreerd bij het Genootschap Voor Reclame/Slagzinnenregister.

Contactgegevens

Adres

Televisieweg 37
1322 AJ Almere
036 - 30 30 935
de@technisten.nl

KvK: 64.31.45.29
Bank: NL65 INGB 0006 9839 17

Vacaturemail

Op de hoogte blijven van relevante vacatures?

Uw e-mail adres wordt slechts gebruikt om de wekelijkse vacaturemailing te versturen. U kunt zich eenvoudig weer uitschrijven.
Uw toestemming is nodig.
E-mailadres is ongeldig