Wij staan achter jou

De Technisten is er voor jou. Ons doel is er om er voor te zorgen dat jij als kandidaat elke dag weer met veel plezier naar je werk gaat. Dit betekent dat wij voor jou de juiste technische uitdaging moeten weten te vinden die zowel vakinhoudelijk als persoonlijk bij je past.

De cultuur van onze opdrachtgevers, werkwijze en toekomstige mogelijkheden moeten bij je passen. Natuurlijk willen wij zorgen dat jij als kandidaat een uitstekend salaris krijgt met de daarbij secundaire arbeidsvoorwaarden. Hierbij moet je denken aan 25 vakantiedagen, pensioen, vakantiegeld, indien bij functie telefoon, auto van de zaak. Maar daar blijft het niet bij, jij wilt je misschien ook (blijven) ontwikkelen. In dat geval zal er samen met jouw een ontwikkelplan worden opgesteld zodat jij door opleidingen en trainingen blijft doorgroeien samen met De Technisten.

Jij bent een flexibele arbeidskracht die op uitzendbasis aan het werk wil. Jij werkt hierbij op basis van een uitzendcontract. Je doet over het algemeen tijdelijk werk bij één van onze opdrachtgevers terwijl je in dienst bent van De Technisten. Uitzendwerk hoef niet persé van korte duur te zijn. Wij hebben bedrijven in ons bestand zitten die onze mensen juist voor langere periode nodig hebben.

Het lijkt ons niet meer dan normaal dat wij van De Technisten er voor zorgen dat jij je werk veilig kan verrichten, wat betekent dat wij zorgen voor de geschikte PMS’s zoals werkschoenen, werkkleding, helmen, oog en gehoorbescherming.

Contactgegevens

Adres

Televisieweg 37
1322 AJ Almere
036 - 30 30 935
de@technisten.nl

KvK: 64.31.45.29
Bank: NL65 INGB 0006 9839 17

Vacaturemail

Op de hoogte blijven van relevante vacatures?

Uw e-mail adres wordt slechts gebruikt om de wekelijkse vacaturemailing te versturen. U kunt zich eenvoudig weer uitschrijven.
Uw toestemming is nodig.
E-mailadres is ongeldig