Sollicitatie procedure

Ben je toe aan een nieuwe stap maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij nodigen je graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Je bent daarom altijd welkom bij ons op kantoor voor een kop koffie, thee, water, fris en een goed gesprek. Tijdens kantooruren staan onze deuren voor je open. Kun je alleen in de avonduren? Geen probleem. Dan spreken we af in de avond. Ben je niet in de gelegenheid om naar ons kantoor te komen? Dan maken we graag een afspraak bij jou in de buurt. Met jouw cv en motivatie zoeken we graag samen naar een uitdaging die bij je past.

1. Kennismaking

Het eerste contact is gelegd. Je hebt ons gesproken via de telefoon of misschien wel via LinkedIn. En nu? Zodra er van beide kanten interesse is, nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek.

In dit gesprek bespreken we jouw achtergrond en interesses. Wat zijn jouw wensen? Samen kijken we welke functie(s) en wat voor soort bedrijven bij jou passen. Het is van belang dat er goed gekeken wordt naar wat jij wilt, kies je voor een uitzendcontract, detachering contract of zou jij het liefst gelijk in vaste dienst willen? Gemiddeld duurt een gesprek 1 tot 1,5 uur. We nemen hier graag de tijd voor want het gaat tenslotte wel om jouw toekomst.

2. Voorstellen bij een bedrijf

Hebben we een passend bedrijf of misschien wel meerdere geschikte organisaties voor jou gevonden en ben jij ook enthousiast? Dan gaan we je daar meteen voorstellen!

3. Sollicitatie

Het desbetreffende bedrijf is enthousiast en wil graag dat je op gesprek komt. Kun je wat tips gebruiken voor de sollicitatie? We helpen je graag met de voorbereiding.

4. Contract tekenen

Is het bedrijf na het gesprek positief en ben jij dat ook? Dan bespreken we het salaris en de arbeidsvoorwaarden. Zodra je akkoord bent teken je het contract en ben je klaar om aan de slag te gaan!

Contactgegevens

Adres

Televisieweg 37
1322 AJ Almere
036 - 30 30 935
de@technisten.nl

KvK: 64.31.45.29
Bank: NL65 INGB 0006 9839 17

Vacaturemail

Op de hoogte blijven van relevante vacatures?

Uw e-mail adres wordt slechts gebruikt om de wekelijkse vacaturemailing te versturen. U kunt zich eenvoudig weer uitschrijven.
Uw toestemming is nodig.
E-mailadres is ongeldig