Schrijf je nu in

Sta je open voor een nieuwe uitdaging? Schrijf je in en we gaan samen met jou op zoek naar de baan die bij je past.

Inschrijven

De voordelen

  • Persoonlijke begeleiding door vaste projectmanager
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
  • Goede arbeidsvoorwaarden en uitstekend salaris

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

De Technisten is er voor jou. Jij staat centraal. We zorgen ervoor dat jij als technist elke dag met veel plezier naar je werk gaat. Dit doen we door o.a. goed naar je te luisteren. Alleen zo weten we welke technische uitdaging goed bij je past. Zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.

Bekijk alle vacatures

Sollicitatie procedure

Je bent altijd welkom bij ons op kantoor voor een kop koffie, thee, water, fris en een goed gesprek. Zowel tijdens kantooruren als in de avond. Ben jij niet in de gelegenheid om naar ons kantoor te komen, dan maken we een afspraak bij jou in de buurt.

Lees meer

Wij staan achter jou

Zonder onze technisten zijn we nergens. Daarom staan we achter onze kandidaten met vragen, loopbaanbegeleiding of opleidingen. Zodat je met plezier naar je werk blijft gaan.

Lees meer

Leerwerktraject

Ben jij, om wat voor reden dan ook, niet in staat geweest je diploma te halen binnen het regulier onderwijs? Dan bieden we jou de mogelijkheid een diploma te halen door middel van een passende leerroute. Samen met jou bespreken we dan welk leerwerktraject het beste bij je past.

Bel me terug

Alle vakgebieden

Naam is ongeldig
Telefoonnummer is ongeldig
E-mailadres is ongeldig

Wij bellen je terug

Wil je iets weten over een vacature? Of heb je een andere vraag? Vul je gegevens in en we bellen je terug.

Topwerkgevers

Onze opdrachtgevers zijn gerenommeerde grote bedrijven. Wij kiezen met zorg uit welk bedrijf bij je past zodat je iedere dag met plezier naar je werk gaat en trots bent dat je bij deze specifieke opdrachtgever werkt.