Uitzenden

U wilt als organisatie technisch personeel inzetten wanneer het u uitkomt? Dan bent u bij De Technisten aan het juiste adres. Wij leveren u de technische vakkrachten waar uw organisatie behoefte aan heeft.

Professionaliteit

Door ons grondig te verdiepen in uw organisatie en continu onze dienstverlening te optimaliseren tillen wij de samenwerking naar een nog hoger niveau. Wij gaan voor een hoogwaardige en langdurige relatie.

Vast aanspreekpunt

Bij ons heeft u altijd een vast aanspreekpunt. Uw contactpersoon kent u en uw organisatie door en door, zodat wij snel kunnen helpen en adviseren.

Tijdbesparing

Het werven en selecteren van passende uitzendkrachten wordt geheel verzorgd door De Technisten. Alle administratieve afhandelingen en arbeidsmarkt rechterlijke risico’s neemt De Technisten van u over waardoor u zich kunt focussen op uw core-business.

Deskundigheid

De Technisten is gespecialiseerd in de branches techniek, logistiek, industrie en administratie. Wij hebben de kennis en middelen om informatie uit deze arbeidsmarkt te krijgen. Wij delen deze kennis graag en adviseren je zodat je verzekerd bent van een volledig werkend team.

Wij kunnen u flexibiliteit garanderen doordat onze medewerkers hier zelf ook naar streven en graag op een uitzendbasis werken voor De Technisten. Wanneer het project of / inzet stopt kunt u hier snel op inspelen.

Contactgegevens

Adres

Televisieweg 37
1322 AJ Almere
036 - 30 30 935
de@technisten.nl

KvK: 64.31.45.29
Bank: NL65 INGB 0006 9839 17

Vacaturemail

Op de hoogte blijven van relevante vacatures?

Uw e-mail adres wordt slechts gebruikt om de wekelijkse vacaturemailing te versturen. U kunt zich eenvoudig weer uitschrijven.
Uw toestemming is nodig.
E-mailadres is ongeldig